Wat levert Hoots Hekwerk?

Gaashekwerk. Met of zonder bovenbuis, met of zonder puntdraad, gecoat of alleen verzinkt. Alleen al in gaas hebben wij een zeer uitgebreid assortiment.

Dubbelstaafmat. Standaard maaswijdte 200x50mm in 8/6/8 uitvoering. Maar ook hier is ons assortiment enorm uitgebreid. Staafdiktes 8/6/8 of toch liever lichter 5/6/5? Ronde staanders waarbij de matten in het midden hangen of toch liever koker 60×40 staanders met een legio aan bevestigings mogelijkheden.

Spijlenhekwerk. Keuze o.a. in doorstekende spijlen of toch liever een gladde bovenkant. Of toch liever een puntenkam? En de spijlen? Rond of vierkant?

Poorten. Enkele draaipoorten, dubbele draaipoorten of toch liever een schuifpoort. Welke vulling heeft u er graag in? Spijlen, dubbelstaafmat of toch liever hout? En dan.. handmatig bedient of toch voor het gemak van automatiseren kiezen met een legio aan bedieningsmogelijkheden.

Bijzondere – en sierhekwerken. Wij zijn een flexibel en innoverend bedrijf, wij zijn dan ook niet bang om nieuwe producten of bijzondere hekwerken in ons programma op te nemen. Neem een kijkje op deze pagina voor inspiratie.